OM KOMPETENSLAGET

Vi vill öka din lönsamhet.

Det gör vi genom att få människor att växa och organisationer att utvecklas, med hjälp av ett starkt nätverk av utbildningskonsulter och föreläsare.

Vi tror att personalen är företagets största tillgång. När dess styrkor utmanas och byggs på, så fortsätter organisationen att utvecklas.

Stöd inom HR, rekrytering och utbildning

Våra kunder är organisationer i främst norra Sverige med egen HR-funktion. Genom våra insatser, vill vi skapa värde hos våra kunder. Förutom ökad konkurrenskraft, snabba och ändamålsenliga lösningar för stöd- och ledningsfunktioner samt tillgång till de senaste tjänsterna inom rekrytering, utbildning och HR erbjuder vi även:

Fakta om bolaget:

2010 grundades Kompetenslaget av Peter Strand och omsätter i dagsläget ca 24 miljoner. Vi är idag 20 anställda och har kontor i Umeå, Skellefteå, Boden, Kiruna samt i Piteå.

Värdeord:

Enkelt

Affärsidé

Kompetenslaget AB ökar lönsamheten hos sina kunder. Det gör vi genom att få människor att växa och organisationer att utvecklas, med hjälp av ett starkt nätverk av utbildningskonsulter och föreläsare. Vi tror att personalen är företagets största tillgång. När dess styrkor utmanas och byggs på, så fortsätter organisationen att utvecklas.

Vision:

Kompetenslaget, Nordens ledande kompetensförsörjare – Din HR-byrå helt enkelt!

0
BOLAGET GRUNDADES
0
OMSÄTTNING MILJONER
0
ANTAL ANSTÄLLDA

Kontakta vår HR-och rekryteringschef

Kontakta HR-avdelningen här
Se våra aktuella kurser & utbildningar