OM KOMPETENSLAGET – DIN HR-BYRÅ

VÅRT MÅL ÄR ENKELT – FÖR DIG

Vi finns till för att er HR process ska smida på så ENKELT som möjligt. Vi hjälper kunder runt om i hela Sverige med alla typer av HR frågor och är en byrå som heltäckande kan hjälpa små som stora organisationer med en trygg HR process. Det gör vi genom att få människor att växa och organisationer att utvecklas. Till vår hjälp har vi ett stort nätverk av konsulter, rekryterare och föreläsare.

Vi tror att personalen är företagets största tillgång. När dess styrkor utmanas och byggs på, så fortsätter organisationen att utvecklas.

Stöd inom HR, rekrytering och utbildning

Våra kunder är organisationer i hela Sverige med egen HR-funktion. Genom våra insatser skapar vi värde hos våra kunder. Förutom ökad konkurrenskraft, snabba och ändamålsenliga lösningar för stöd- och ledningsfunktioner samt tillgång till de senaste tjänsterna inom rekrytering, utbildning och HR erbjuder vi även:

OM KOMPETENSLAGET – DIN HR-BYRÅ

HR-KONSULT

BEHOV AV KOMPETENS? VI HAR KONSULTERNA

Vi vill att ni ska bli hälsosamt framgångsrika och erbjuder därför ett bra urval av tjänster inom HR och utbildning. Behöver ni hjälp med motiverande samtal eller ledningsgrupputveckling? Eller en situation som kräver professionell konflikthantering? Kanske behövs en HR-resurs på plats, en rekryterare som tar hand om er kompetensförsörjning eller någon som ser över er utbildningsplan?

Då finns vi här!

Vi erbjuder enstaka insatser eller resurser för längre processer – vad ditt bolag behöver just nu och in i framtiden.

Fakta om bolaget

Kompetenslaget grundades år 2010 av Peter Strand och omsätter i dag ca 34 miljoner. Vi är idag 20 anställda samt ca 10 uthyrda konsulter. Koncernen har kontor i Malmfälten, Piteå, Skellefteå och Umeå.

Värdeord

Enkelt – Tillsammans för varandra

Affärsidé

Kompetenslaget AB ökar lönsamheten hos sina kunder. Det gör vi genom att få människor att växa och organisationer att utvecklas, med hjälp av ett starkt nätverk av konsulter och föreläsare. Vi tror att personalen är företagets största tillgång. När dess styrkor utmanas och byggs på, så fortsätter organisationen att utvecklas.

Vision

Kompetenslaget, Nordens ledande kompetensförsörjare – Din HR-byrå helt enkelt!

0
BOLAGET GRUNDADES
0
OMSÄTTNING MILJONER
0
ANTAL ANSTÄLLDA

Kontakta vår VD

Mob: 070-911 16 23
peter.strand@kompetenslaget.se