Digital produktion

På Kompetenslaget skapar vi digitala produktioner och verksamhetsfilmer. Vi gör det helt utifrån era behov. Vi är specialiserade på att göra Preboardings, skräddarsydda digitala utbildningar och det vi kallar för ledardilemman. På den här sidan hittar du mer information om vad vi kan göra för dig och ditt företag!

Skicka meddelande till oss genom att trycka på knappen nedan!

preboarding

En preboarding är en digital introduktion till ert företag.
Rekryteringen är avslutad, anställningsavtalet är underskrivet och allt känns toppen! Men första arbetsdagen är tre månader bort. Hur ska ni använda den tiden för att hålla intresset på topp, samtidigt som medarbetaren får all information och snabbare kan nå sin potential?

Det arbetet kan börja innan bläcket på anställningsavtalet har torkat. En proffsig, företagsbrandad Preboarding får den nye medarbetaren att känna sig välkommen och efterlängtad och medarbetaren kan i lugn och ro läsa in sig på organisationens kultur och arbetssätt.

ledardilemman

Vi skapar skräddarsydda ledardilemman som gestaltar situationer som kan uppstå på jobbet. Ett ledardilemma är ett skådespelat scenario som visar på komplexa situationer kopplat till exempelvis sexism, rasism, diskriminering och så vidare. De kan användas i ledningsgruppen, i arbetslaget som diskussionsmaterial eller vid utbildningar.

Våra kunder upplever att de skådespelade scenarierna leder till goda samtal och i sin tur positiv förändring i bolagen.

Utbildningsplattform

Om ni inte har en utbildningsplattform skapar vi en åt er med er branding. Via vår utbildningsplattform som ni hyr så kort eller lång tid som ni önskar har ni full koll på deltagarnas framgång i utbildningarna.
En läroplattform är en förutsättning för att följa deltagarna genom deras utveckling. Vår läroplattform låter er lägga till och ta bort deltagare som ni önskar och ni får enkelt tillgång till statistik och rapporter.

Vi erbjuder marknadens mest fördelaktiga lösning. Vi tycker inte att du ska betala för mer än vad du faktiskt behöver. Därför är vår plattform enkel, lättfattlig och innehåller inte onödiga funktioner som kostar pengar som du aldrig kommer att använda. Vi har även möjlighet att skapa mer skräddarsydda lösningar för just ert företag.

skräddarsydda utbildningar

Vi skapar skräddarsydda digitala utbildningar utifrån era önskemål. Utbildningarna kan genomföras på mobil, surfplatta eller dator. Våra digitala utbildningar kan innehålla texter, filmer, bilder, grafik och animationer och är interaktiva för att hålla deltagaren intresserad.
Vi kan även skapa utbildningar baserade på blended learning, där du kan kombinera digitala moment med lärarledda fysiska träffar.
Fortbildning är kanske viktigare idag än någonsin och vi vill göra det lätt för er att skapa en kultur av ständigt lärande.

Vi har skapat utbildningar åt kunder inom exempelvis säkerhet, arbetsmiljö, IT med mera.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Omdömen om ledardilemman

Vi jobbar med digital produktion!

“Jag heter Michael Nilsson. Det jag främst brinner för inom digital produktion är film, animation och utbildningar som engagerar och underhåller.”