OM KOMPETENSLAGET

Bli en av oss.

Arbetsmarknaden har genomgått en stor förändring och är idag både mer flexibel och individanpassad. Möjligheten till att jobba som frilansare, konsult, projektanställd eller göra ett kort “gig” åt ett företag är inte ovanligt. Allt talar för den framtida gig-ekonomin gör att allt fler väljer att jobba som sin egen arbetsgivare men gör “gig” ute hos sina samarbetsparters.

Jobba som konsult åt oss!

Har du den kompetens våra kunder behöver och vi har ett uppdrag som du vill åta dig, då kan vi hitta ett härligt samarbete!

Lägg upp dig som Konsult via vår hemsida

 Men för att vi ska veta att du finns bör du lägga in dig via vår hemsida, antingen för ett pågående uppdrag eller i vår konsultbank. Vill du prenumerera på våra uppdrag så lägger du in dig på uppdragsbevakning. Du får då mail på uppdrag som är aktuella. Vi vill ha ditt aktuella CV, den senaste presentationen och en filmsnutt så vi ser och förstår vem du är. Du kan när som helst gå in på din profil för att redigera och uppdatera dina kunskaper. Du kan även publicera länkar och filmer. Kontakta oss om du har frågor. Hoppas vi snart får tillfälle att mötas!

Välkommen till Kompetenslaget!