BAM online – repetitionsutbildning

När

20-08-10 till 30-04-30    
Hela dagen

Bokningar

3 995,00 kr
Boka nu

Var

Online
Online, Online

Evenemangstyp

Syfte, målgrupp och omfattning

Välkommen till Kompetenslagets repetitionsutbildning kring grunderna i området arbetsmiljö och dess regelverk. Om du läser detta så är du på ett eller annat sätt engagerad i arbetsmiljöarbetet på din arbetsplats och har tidigare tagit del av utbildningen E-BAM: Bättre arbetsmiljö. Det kommer att ta dig ungefär åtta timmar att gå igenom denna utbildning till fullo, beroende på dina förkunskaper.

Så här går utbildningen till

Denna kurs är byggd på videoföreläsningar med praktiska exempel och scenarion som beskriver hur det ska gå till i arbetsmiljöarbetet. Med jämna mellanrum pausas filmen då du får uppgifter att undersöka. Du behöver inte redovisa svaren på uppgifterna här, utan du undersöker detta för din egen skull för att öka förståelsen för hur det ligger till på just din arbetsplats. Efter varje modul finns ett länkbibliotek till relevant information.

Validering och slutdiplom

För att visa att du har gått kursen med godkänt resultat, kan du göra ett slutprov och skriva ut ett diplom. Detta diplom är ett kvitto på att du har en god inblick i regler, föreskrifter och arbetssätt.

Utbildningsledare

Bo Bergdahl är arbetsmiljökonsult och utbildare med över 20 års erfarenhet inom arbetsmiljöområdet. Hans brinnande entusiasm och engagemang skiner igenom i dessa videoföreläsningar. Bosse gör resan genom arbetsmiljöns tunga regelverk till en trevlig och fascinerande upplevelse.

Utbildningen behandlar framförallt följande punkter:

  • Regelstruktur
  • Arbetsmiljölagen
  • Arbetsmiljöförordningen
  • Systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Avvikelsehantering
  • Arbetsanpassning och rehabilitering
  • Alkohol och droger

Målgrupp

Det här är kursen för dig som tidigare har tagit del av klassrumsutbildningen eller den digitala motsvarigheten till BAM: Bättre arbetsmiljö. Fräscha upp dina kunskaper och ta del av praktiska exempel och förslag på arbetssätt. BAM – Bättre Arbetsmiljö repetitionsutbildning vänder sig till chefer, arbetsledare, skyddsombud och arbetare som i sin yrkesroll har behov av kunskap om hur arbetsmiljöfrågor skall hanteras.

Ort
E-learning

Utrustning
Vi rekommenderar att deltagarna använder sig av en dator med en ordentlig skärm, framförallt ur ett ergonomiskt perspektiv så är detta det allra bästa. Headset/ hörlurar är också att föredra och en bra och stabil internetuppkoppling.

Utbildningens längd
6-8 timmar

I priset ingår
Kursmaterial (digitalt) och kursintyg efter genomförd utbildning.

Pris

3995 SEK per person

Boka
Klicka på knappen boka här ovanför och fyll i formuläret eller kontakta oss så hjälper vi er.

Bokningar

Biljetter

3 995,00 kr

1

Registreringsinformation

Bokningssammanfattning

1
x Standardbiljett
3 995,00 kr
Totalpris
3 995,00 kr

Betalning och bekräftelse