Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder.BAE systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring/ca 800 medarbetare. Företagets fokus är utveckling, tillverkning och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är: medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och service samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden.

Tillsammans med kunder och partners på den lokala marknaden arbetar vi för att leverera de bästa produkterna och tjänsterna med militär kapacitet. Vi vill att våra produkter ska skydda människor och den nationella säkerheten samt säkra viktig information och infrastruktur. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Sista ansökningsdag: 2020-06-07

Läs mer och ansök här »

För mer information

MARIA HÅKANSSON
Rekryteringskonsult

Skicka E-post »
070-4816012
070-4816012

Med tusentals utbildningsdagar samt ökande antal rekryterings- och  utvecklingsuppdrag på mer än 50 orter, har vi nu tagit ytterligare ett kliv in i framtiden.

Vi lever som vi lär med värdeord som ”enkelt”. Våra kunder jobbar med oss för att vi gör deras vardag enklare och lättare att verka i.

Välkommen till Kompetenslaget!