Förkovra dig och ditt företag på distans!


Nu laddar vi om efter sommaren och hängmattan och häller ordentligt med krut i den digitala musköten! I dessa tider, mer än någonsin, ser vi behovet av kompetensutveckling på distans. Kompetenslagets satsning på E-Learning fortsätter att växa och vårt digitala team jobbar kontinuerligt för att tillgodose efterfrågan. I filmen ovan slår vi ett slag för repetitionsutbildningen BAM – Bättre arbetsmiljö, med vår oslagbart engagerade arbetsmiljökonsult Bo Bergdahl.

utbildningssidan hittar du de kurser som vi erbjuder och antalet fortsätter att öka. Våra digitala kurser är responsiva och fungerar på alla mobila enheter. Du kan ta del av kurserna hemifrån, på jobbet eller på språng – allt i din egen takt.

Om Du är företagare och efterfrågar företagsanpassade digitala utbildningar så är du på rätt plats. Vi har fått förtroendet av flera stora aktörer att löpande förse deras personal med digitala utbildningar och webbinarier, utifrån deras specifika behov och önskemål. Blended Learning är en populär variant, där en stor del av utbildningsinsatsen digitaliseras och vissa delar arrangeras i realtid med lärarstöd (antingen via länk eller i mindre grupper fysiskt).

Om ditt företag saknar en egen utbildningsplattform (LMS) så är vi glada att kunna erbjuda även den tjänsten. Ditt företag får tillgång till en helt egen avgränsad utbildningsportal som bara ni har tillgång till, brandad med er grafiska profil. Där har ni en samlad, säker plats att lagra all den kompetensutveckling som personalen ska ta del av. Antalet användare är såklart obegränsad och ni kan följa deltagarnas framsteg.

För mer information och anmälan – besök vår utbildningssida eller ring Gabriella Moritz på telefonnummer 070-621 35 35.