OM KOMPETENSLAGET

Vi vill öka din lönsamhet.

Det gör vi genom att få människor att växa och organisationer att utvecklas, med hjälp av ett starkt nätverk av utbildningskonsulter och föreläsare.

Vi tror att personalen är företagets största tillgång. När dess styrkor utmanas och byggs på, så fortsätter organisationen att utvecklas.

Stöd inom HR, rekrytering och utbildning

Våra kunder är organisationer i främst norra Sverige med egen HR-funktion. Genom våra insatser, vill vi skapa värde hos våra kunder. Förutom ökad konkurrenskraft, snabba och ändamålsenliga lösningar för stöd- och ledningsfunktioner samt tillgång till de senaste tjänsterna inom rekrytering, utbildning och HR erbjuder vi även:

Fakta om bolaget:

Kompetenslaget grundades av Peter Strand som också är tillförordnad VD. Bolaget har funnits på marknaden sedan 2010 och omsätter i dagsläget ca 20 miljoner. Vi är idag 16 anställda och har kontor i Umeå, Boden samt huvudkontor i Piteå.

Värdeord:

Enkelt

Affärsidé

Kompetenslaget AB ökar lönsamheten hos sina kunder. Det gör vi genom att få människor att växa och organisationer att utvecklas, med hjälp av ett starkt nätverk av utbildningskonsulter och föreläsare. Vi tror att personalen är företagets största tillgång. När dess styrkor utmanas och byggs på, så fortsätter organisationen att utvecklas.

Vision:

Kompetenslaget AB har Nordens mest eftertraktade nätverk av utbildningskonsulter och föreläsare.

Genom att arbeta med professionella konsulter och föreläsare i symbios med utvecklingsinriktade kunder ska företaget sträva efter att alltid finnas i spetsen för utbildning och utveckling i Sverige.

0
BOLAGET GRUNDADES
0
OMSÄTTNING MILJONER
0
ANTAL ANSTÄLLDA
Se våra aktuella kurser & utbildningar