Kompetenslaget vässar ledningen
Företaget är inne i en expansion. De senaste åren har bolaget vuxit från 10 till 20 anställda och siktet är inställt på 35 anställda till år 2021. Fyra nya kontor kommer att startas samt minst två nya affärsområden.

Ny vVD tillträder
– För att klara de utmaningar och möjligheter som står framför oss, utifrån våra offensiva planer, så jag fått förmånen att tillsätta Calle Rydin som vVD. Hans roll blir att stärka ledningen och utveckla bolaget, internt och externt. Calle har jobbat hos oss sen i augusti 2018 som affärsutvecklare/ledarkonsult och har lång erfarenhet av ledarskap, senast kommer han från Systembolaget, säger Peter Strand, VD/ägare, Kompetenslaget.

Calle Rydin, en framåtlutad nytänkare
Han bor med sin familj i Umeå och utgår från Umeåkontoret. Han har drygt 20 års erfarenhet av ledarskap samt har en stark ådra som pumpar för utveckling. Det som driver Calle är att se både verksamheter och människorna i dom att utvecklas och växa.

– Jag ser med stor glädje och tillförsikt fram emot att tillsammans med alla framåtlutade och professionella medarbetare ta Kompetenslaget till nästa nivå. Vi är inne på en spännande resa, och det kommer att bli kul på vägen!

Piteåkontoret får ny chef
En annan förändring i ledningen är att det tillsätts en tillförordnad kontorschef i Piteå. Anders Lindberg som varit verksam i företag under flera år tar taktpinnen i Piteå och går in som tf kontorschef.

– Anders är en strukturerad och stabil ledare som jag har högsta förtroende för. Han känner verksamheten väl samt har jobbat internt med förbättringsarbeten ända sedan han klev ombord under 2016, tillägger Peter Strand.

Kontakt
Calle Rydin, vVD Kompetenslaget AB
072-730 37 39 calle.rydin@kompetenslaget.se

Anders Lindberg, Tf Kontorschef Piteå, Kompetenslaget AB
076-113 10 80, anders.lindberg@kompetenslaget.se

Peter Strand, VD/Ägare Kompetenslaget AB
070-9111623, peter.strand@kompetenslaget.se

Om Kompetenslaget Norr AB
HR-partner, stödjer stora och små organisationer med HR, Arbetsmiljö, Rekrytering & Utbildning.
Omsätter:         24 miljoner
Kontor:              Kiruna, Piteå, Boden, Umeå
Anställda:         20

 

 

LÄS MER OM OSS»