Utöka och nyttja ditt värdefulla nätverk med vassa chefer och ledare i norra Sverige under de trevligaste former. Öka träffsäkerheten i de budskap du kommunicerar. I Management Arena får du verktyg som ger dig högre trovärdighet, stärker din självkänsla och gör dig till en bättre ledare.

Temat denna gång handlar om:

RETORIK – LEDARENS VERKTYG FÖR FRAMGÅNG
11-12 juni  | Clarion Hotel Sense, Luleå

Boka kalendern redan nu för att säkra din plats på Management Arena i juni månad.

Lunch till lunch-träff

Vi träffas kl 11.30 med lite bubbel. Därefter föreläsningar/workshops med Calle Rydin, organisationskonsult och affärsutvecklare Kompetenslaget AB. Han har lång erfaren som chef & ledare, är verksam som utbildare inom ledarskap, presentationsteknik, kommunikation samt service & värdskap.

Dialogsoffan

På plats i ”dialogsoffan” möter du:

Olov Boman VD, Energiservice Skellefteå Aktiebolag
Stefan Lundgren Vice VD, Stilentium

Agenda för Management Arena:

Dag 1:
11.30 Uppstart
12:00 Lunch
13.00-17.00 Inspirationsföreläsning och workshop, Calle Rydin
19:00 Trerättersmiddag, logi

Dag 2:
08.00 Frukost
09.00 Inspirationsföreläsning/workshop, Calle Rydin
Dialogsoffan med Olov Boman och Stefan Lundgren
12:00 lunch och avslutning

Om föreläsaren:

Calle Rydin - Management Arena

CALLE RYDIN
Ledarskapskonsult & Affärsutvecklare Kompetenslaget

Calle är en erfaren chef och ledare, verksam som utbildare inom ledarskap, presentationsteknik och kommunikation samt service & värdskap. Han har tidigare varit verksam i Systembolaget som regionchef och där arbetat i den nationella ledningsgruppen för företaget. Han har arbetat i olika ledarpositioner i ett antal företag och branscher genom åren, samt drivit egna restauranger i ett par år.

Calle kommer att dela med sig av sina kunskaper i retorikens påverkan och betydelse för att bättre kunna övertyga människor, forma deras tankar, känslor och handlingar. Vill du som ledare öka träffsäkerheten i de budskap du kommunicerar till både dina medarbetare och till dina kunder det vill säga din professionella omgivning?

”Retorik är inte medfött, det är en konst. Ett oerhört kraftfullt verktyg, en strategi. Med stärkt självkänsla och nya användbara verktyg får du en högre trovärdighet i gruppkommunikation såväl externt som internt”

Boka din plats här »