– Kompetenslaget är inne i en expansiv fas för att svara upp till de höga krav som marknaden ställer på sin HR-partner. Johan, med sin långa och breda erfarenhet inom HR, kommer in som en perfekt resurs till vår rekryteringsgrupp där han kommer att jobba affärsmannaskap, rekrytering och Executive Search, säger Peter Strand, VD på Kompetenslaget.

Om Johan
Johan Rosenqvist är en affärsinriktad HR-Chef som bor med sin familj i Gammelstaden i Luleå. Han har över 15 års erfarenhet av ledningsarbete inom HR, Marknad, Kvalitet och ett brinnande intresse för service och affärsmannaskap. Vad som motiverar Johan är nöjda kunder där kvalitet och leveranssäkerhet är av vikt. Johan börjar den 1 september och kommer sitta på huvudkontoret i Piteå.
– Jag ser så fram emot att, tillsammans med alla nya kollegor, bidra till bolagets utveckling. Kompetenslaget har en hög tillväxttakt just nu och varenda kund är vår viktigaste kund. Vi ska vara en naturlig HR-Partner till företagen. HR står dessutom inför en spännande förändringsresa där marknaden snarare köper kvalitetsmässiga HR-tjänster än anställer arbetskraft. Vi ska vara ett givet alternativ!, säger Johan med ett leende.

 

 

 

 

 

 

 

LÄS MER OM OSS»