Management Arena är till för dig som gått något av våra strategiska program och som ingår i ett nätverk med vassa chefer och ledare i norra Sverige.

Innehåll
Föreläsare/Workshop Robert Ylitalo, Vice President Business Engineering & Client Relations
Robert kommer att dela med sig av sina kunskaper om den digitala transformationens påverkan och betydelse för organisationen. Han kommer även att reda ut de olika begreppen som förekommer i dessa sammanhang. Är den digitala utvecklingen ett hot eller en möjlighet för din verksamhet? Oavsett vilket begrepp man pratar om så kommer det att förändra organisationen.

Robert har mer än 25 års nationell och internationell erfarenhet som ledare inom IT-branschen, samt flera års erfarenhet som ledare inom tillverkningsindustrin. I dagsläget arbetar han med strategisk planering och partnerskap för CGI:s nuvarande och nya kunder. Robert är involverad i CGI: s satsningar kring framtida städer, tillverkning och hälsoinitiativ. Han är även en frekvent talare vid evenemang, en aktiv innovatör och entreprenör samt ordförande i Gällivare näringslivsbolag.

Föreläsare Anna Utsi, General manager Talga Resources
Anna kommer att berätta om Talga, ett framväxande högteknologiskt materialföretag som arbetar för att bli en världsledande leverantör av bulk grafen och grafit, med smarta och miljövänliga lösningar. Materialet används till produktion av batterier till elbilar, högpresterande kolfiberkompositer samt beläggning på̊ material för ökad hållbarhet. Talgas vision är att skapa hållbar tillväxt för utveckling av mervärdesprodukter som bidrar till en grön omställning. Bolaget driver teknisk utveckling och söker lösningar på̊ den globala klimatfrågan. Talga Resources är noterade på̊ australiensiska börsen (ASX) och har sitt huvudkontor i Perth, Australien.

Anna är ansvarig för Talgas verksamhet i Sverige. Hon är civilingenjör i Samhällsbyggnadsteknik och har många års erfarenhet av arbete inom stål- och metallindustrin, bl a på den svenska stålindustrins branschorganisation, Jernkontoret i Stockholm och dess Europeiska motsvarighet, Eurofer i Bryssel. Innan hon började på Talga var hon ansvarig för en avdelning för forskningsstöd och affärsutveckling på forskningsinstitutet Swerea MEFOS.

Mål och syfte
Det är en arena där du kan inspireras, lära dig mer och skapa affärer. Du får även vara en del av detta värdefulla nätverk under trevliga former.

Målgrupp
Management Arena är till för dig som gått något av våra strategiska program och som ingår i ett nätverk med vassa chefer och ledare i norra Sverige.

Datum
26 maj 2020

Ort
Luleå, Clarion Hotel Sense

Pris
Kurs 2 450 SEK
Konferens 630 SEK/deltagare
Förtäring ingår.

Sista anmälningsdag
6 april 2020

Vid för få anmälningar kan kursen komma att flyttas fram eller ställas in.

Kontaktperson

Monica Eliasson
Koordinator
Mobil: 070-302 87 67
monica.eliasson@kompetenslaget.se


Datum/Tid: 20-05-26
Hela dagen
Ort: Luleå
Kategorier: Ledarskap

Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Intresseanmälan

Kompetenslaget kommer att informera er om nästkommande kurser och utbildningar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
2019-12-13T10:11:29+01:00