UTBILDNING

EMP är resultatet av den samlade erfarenheten från några av Sveriges främsta ledarskapsutbildare. Du som är chef, ledare och vill öka din konkurrenskraft och förbättra dina karriärmöjligheter har nu hittat helt rätt. Väx och utvecklas med programkollegor som tillhör Norrlands främsta ledare.

 

 

Förändringens vindar blåser och ditt strategiska ledarskap är av högsta vikt. Äntligen har vi alla bitar på plats. Här i norra Sverige. Föreläsarna, insikterna, nätverken och verktygen. Allt du behöver för att nå högre höjder i ditt ledarskap. Visst är det tur att världen förändras? Frågan är bara – gör du?

 

Innehåll
Med vår utbildning står du och ditt företag bättre rustade inför framtiden. EMP låter dig ta del av de senaste rönen inom ledarskap och strategi eftersom du utbildas av Sveriges ledande ledarskapsutbildare. Utbildningen lär dig arbeta med ledarskap på nationell nivå, med strategiska mål och verktyg. Du kommer även att få en inblick i framtida trender i världen.

Som ledare och verksamhetsutvecklare har du många olika roller. Du ska både ha överblick, arbeta med det personliga ledarskapet samt utvecklas verksamheten i takt med den förändrande omvärlden. Vi har därför valt att samarbeta med några av Sveriges främsta ledarutbildare inom tre områden.

 

 

 

 

Sista anmälningsdag
1 oktober 2022

Vid för få anmälningar kan kursen komma att flyttas fram eller ställas in.

Kontaktperson

PETER STRAND

Peter Strand

Försäljningschef & Ägare
Kompetenslaget
Mobil: 070-911 16 23, 0911-91100


Datum/Tid: 22-11-29 till 23-03-16
Hela dagen
Ort: Luleå
Kategorier: Ledarskap

BOKA/ANMÄLA INTRESSE

Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Intresseanmälan

Kompetenslaget kommer att informera er om nästkommande kurser och utbildningar.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.