Management Arena

 

Management Arena är till för dig som gått något av våra strategiska program och som ingår i ett nätverk med vassa chefer och ledare i norra Sverige. Det är en arena där du kan inspireras, lära dig mer och skapa affärer. Du får även vara en del av detta värdefulla nätverk under trevliga former där du själv sätter ribban för vad dessa möten ger möjligheter till. 

 

Dialogsoffan

Utöver föreläsningarna och grupparbetena så kommer ni att ta del av erfarenheter från bland annat, Fredrik Persson VD BDX, Tobias Lindfors VD Student Consulting, Ylva Sundkvist Kommunchef, Fredrik Holmgren VD Vattenfall Services. Pär Lärkeryd leder samtalet med hjälp av deltagarna i Management Arena.

 

Föreläsare Pär Lärkeryd

Pär Lärkeryd är en av Sveriges mer välkända näringslivsprofiler med lång erfarenhet av ledande positioner i såväl näringsliv som offentlig verksamhet. Grundare av GoGenius, VD Norra Skogsägarna, även verksam i ett flertal styrelser inom olika branscher. Han har en gedigen praktisk erfarenhet av strategiskt arbete och förändringsledarskap.

Pär har mottagit ett flertal priser för sitt jämställdhetsarbete och han har även förärats Bernadottemedaljen för sitt framgångsrika förändringsarbete. En  flitig debattör och krönikör och också medförfattare till boken Det lönar sig. Han syns ofta i regeringskansliets korridorer som expertrådgivare i statliga utredningar.

På ett både roligt och inspirerande sätt kommer han att dela med sig av sin förmåga att på ett strategiskt sätt, fatta beslut. Inte minst konsten att fatta beslut utifrån bolagets kultur. 


Kurstider:

Dag 1

12.00 Lunch

13.00-17.00 Inspirationsföreläsning och workshop, Pär Lärkeryd

19:00 Trerättersmiddag, logi

 

Dag 2

08.00 Frukost

09.00 Inspirationsföreläsning/workshop, Pär Lärkeryd.

           Dialogsoffan

12:00 lunch och avslutning

 

Kursinformation

Kursdatum:

2018-02-07

2018-02-08

Kursort:

 

Luleå - Clarion Hotel Sense

Pris:

Din investering (exkl. moms): program, enkelrum inkl. alla måltider 3900 SEK + Konferensavgift 2650 SEK
Anmälan är bindande

Sista anmälan:

2017-12-20

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fil
Filer måste vara mindre än 30 MB.
Tillåtna filtyper: rtf pdf doc docx xls xlsx.

>>Låt oss hjälpa dig med dina frågor! Ring oss på: 0911-911 00

eller kontakta oss via e-mail på adressen  monica.eliasson@kompetenslaget.se<<

 

Dela och tipsa: